به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، موید چعبی، رئیس اداره برنامه ریزی و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، مجید سعید دریس زاده، معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان و جمعی از مدیران و کارشناسان استانی و شهرستانی از پروژه های بازآفرینی شهری خرمشهر بازدید کرده و از نزدیک مسائل و مشکلات اجرایی پروژه ها را بررسی و راهکارهای اجرایی را ارائه کرد.
موید چعبی، رئیس اداره برنامه ریزی و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: در این سفر مسائل و مشکلات پروژههای عمرانی خرمشهر در حوزه راه و شهرسازی بصورت میدانی پیگیری شده و برای تسریع در امور تصمیمات لازم اتخاذ شد.
وی افزود: در این سفر از پروژه های مسکن مهر، نهضت ملی مسکن و مناطق حاشیه نشین و بافت فرسوده شهرستان، بازار سیف و صفا و کوی سوم خرداد بازدید به عمل آمد.
چعبی ادامه داد: پس از بازدید میدانی از پروژه ها نشست بررسی مسائل و مشکلات پروژه های عمرانی و سپس جلسه ویژه حل مسائل مسکن شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره برنامه ریزی و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، از بهسازی بازار سیف و صفا توسط اداره کل راه و شهرسازی خبر داد و اظهار داشت: در راستای سفر استانی وزیر راه و شهرسازی و مطالبات مردم توسط نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی این پروژه در دستور کار وزارت را ه و شهرسازی قرار گرفت که هم اکنون عملیات بهسازی این بازار در حال انجام است و پیشرفت خوبی دارد.